Нацгвардія широко розкрила обійми відомій білявці: Оля Полякова несподівано стала танкісткою (відео)

Оля Полякова відвідала військову частину / прес-служба

На YouTube-каналі Олі Полякової вийшла нова серія кулінарного шоу, де військові ЗСУ демонструють свій талант приготування їжі у польових умовах, зазначають Патріоти України. "Польова кухня" — це проєкт, мета якого продемонструвати вміння українців створювати кулінарні шедеври в умовах війни. А ще "Польова кухня" та спілкування з Олею Поляковою - це чудова можливість для військових відволіктися від бойових буднів під час відпочинку та ротації.

Перший випуск шоу, в якому співачка завітала до бійців 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", вже має понад 200 тисяч переглядів на YouTube-каналі зірки.

Цього разу захисники готували банош із бринзою, генеральським салом та куркою у маринаді, а також гречану кашу з білими грибами та ребрами в маринаді. Полякова традиційно слідкувала за процесом приготування страв на кухні, проводила конкурси, ближче знайомилася із захисниками та розпитувала воїнів про мрії, які вони планують втілити після війни.

"Хочу відкрити власний ресторан у Слов'янську", - говорить учасник проєкту на імʼя Дмитро.

"Я залишусь після війни військовим. Мрія одна - щоб війна закінчилась і діти були здорові", - ділиться інший учасник Віталій. Родина захисника провела два місяці в окупації під Києвом, але, на щастя, змогла виїхати у безпечне місце.

Командир роти Денис родом із Криму. Чоловік ділиться, що телефонує лише батькам, а з іншими рідними майже не спілкується, адже вони вважають його зрадником.

"Я присягу не зрадив, відданий українському народові. У мене одна мрія - сонячний Крим, і він буде наш", - переконаний військовий.

Побратими учасників методом голосування обрали кращу страву. Перемогла гречана каша з білими грибами та ребрами в маринаді. Фіналом смачного обіду став імпровізований концерт від Олі Полякової.

Під час візиту до захисників артистка не упустила можливості підвищити свою обізнаність у військовій справі. Зірка завітала у тренажерний комплекс, де навчаються курсанти керуванню справжнім танком. Симулятори максимально наближені до реальних умов, в яких солдати опиняються під час бою. Співачка у сучасному тренажері опанувала навички танкіста і навіть взяла участь у віртуальному бою із противником.

Оля Полякова відвідала військову частину / прес-службаОля Полякова відвідала військову частину / прес-служба

Нагадаємо, раніше Оля Полякова показала свій розкішний відпочинок у Каннах.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...