Натуральна краса: 56-річна Сальма Хайєк на Новий рік показала себе фанатам без макіяжу

Голлівудська актриса Сальма Хайєк вже багато років щаслива у шлюбі з французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно

Мексикано-американська актриса, кінорежисер та продюсер, а також дружина французького мільярдера Франсуа-Анрі Піно Сальма Хайєк розмістила першу цього року фотографію, на якій постала без косметики. Фото актриса опублікувала у себе на сторінці в Instagram вранці, після святкування Нового року.

На знімку Сальма позувала у бежевій піжамі та з чашкою кави.
Вона привітала шанувальників з Новим 2023 роком та подякувала за підтримку та любов, а також побажала вдалого Нового року.
"З Новим роком усіх вас, прекрасні люди, дякую за те, що ви ділитеся своєю любов'ю, змушуєте мене відчувати підтримку і багато разів змушуєте мене сміятися. Я завжди навчаюсь у всіх вас і сподіваюся, що ви отримаєте багато благословень у Новому році", – написала Сальма.
Зазначимо, це не перше фото, де зірка без макіяжу. Майже рік тому вона вже публікувала фото без косметики під час відпочинку на морі.


Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...