Навернення у "жидобандерівці": Михайло Добкін здивував громадськість, позуючи у військовій формі на трофейному російському танку

У мережі з’явилися фото та відео колишнього голови Харківської обласної державної адміністрації, народного депутата Верховної Ради восьмого скликання Михайла Добкіна, який раніше не мав проросійські погляди, у військовій формі. Фото та відео розмістила донька політика Алла Добкіна у своєму Instagram.

«Ви запитували де мій тато… У відрядженні, у дуже короткому. Люблю і пишаюся! Слава Україні та нашій землі», – підписала вона світлину батька у військові формі.

У військовій формі на трофейному танку. Добкін здивував соцмережі фото 2

Також Алла Добкіна поширила відео, як її батько оглядає трофейний російський танк, а також носить міни.

Користувачі соцмереж активно обговорюють новий образ харківського політика.

Колишній народний депутат Андрій Лозовий заявив, що Добкін пішов служити до війська «далеко не вчора» і що той нібито від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну допомагав військовим, які боронили Харків.

«24 лютого о 7:30 ранку мені зателефонував Михайло Маркович Добкін. Каже: ти ж там с військовими дружиш, скажи, кому яка потрібна допомога? І жодного разу не відмовив, коли я тижнями просив щось допомогти козакам, котрі боронили Харків. Віддав навіть свої гвинтівки і броньовий крузак, на якому сам їздив», – розповів Лозовий.

Екснардеп, коментуючи обговорення щодо Добкіна у соцмережах, наголосив, що «це абсолютно нормально, коли у людини змінюються погляди». Лозовий також оприлюднив особисте листування з Добкіним щодо служби того у війську.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...