Навіть молоді позаздрять! Осина талія, пишний бюст: Як виглядає найкрасивіша бабуся України та світу (фото, відео)

62-річна Світлана Гасс одного разу здобула титул "супербабусі" на конкурсі Mrs Grandma Globe у Болгарії. Тепер вона веде активний спосіб життя: подорожує, займається спортом і влаштовує собі фотосесії, передають Патріоти України.

Світлана народилася та виросла у Таллінні, де навчалася на модельєра-конструктора. Була заміжня і народила доньку, яка одного разу потай подала заявку на участь у конкурсі "Місіс бабуся Всесвіт". Коли Гасс дізналася, то була здивована і лише після умовлянь родичів, знялася у фотосесії та взяла участь. Згодом вона привезла головний титул.

Окрім звання "найкрасивішої бабусі у світі", Світлана була "Місіс Трансконтиненталь Класік". Незабаром увійшла до Національної книги рекордів України, як "модель поважного віку".

Зазначимо, що Гасс має 14-річного онук Євгена. Наразі 62-річна модель проживає в Одесі та керує власним салоном краси.

Що стосується її захоплень, то Світлана любить активне проведення часу – плаває в морі, катається на велосипеді, подорожує і вчить жінок, як доглядати за собою.


"Я всім кажу завжди, що ніколи не пізно починати щось цікаве для себе. Вносити новий виток у своє життя. Це ж так класно", – говорила Світлана в інтерв'ю для "Град".

Головне гасло найкрасивішої бабусі України – життя після 50 лише починається.

"Я веду правильний та активний спосіб життя. Харчування важливо. А головне – любити себе", – поділилася секретом краси своєї зовнішності у коментарі для "ТСН".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...