"Навіть не думала": Ніно Катамадзе розсекретила, де перебуває її 16-річний син і чи приїде він до України

Грузинська співачка Ніно Катамадзе вперше за тривалий час розповіла про свого 16-річного сина Ніколаса.

Так, артистка розсекретила, що підліток перебуває зараз у Грузії. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Ніно також поділилася, що 25 травня Ніколас відсвяткував свій день народження. Як зізнається виконавиця, вона навіть пропонувала юнакові приїхати до Києва та зустріти 16-річчя разом. Проте хлопець відмовився влаштовувати веселощі у країні, де триває війна.

"Моєму синові 25 травня виповнилося 16 років. Коли йому був один рік, я теж не була з ним, і зараз на 16-річчя знову не буду поруч. Я йому запропонувала поїхати до України і тут святкувати. Я навіть не думала, я просто наголосила, що ми будемо поряд. Він сказав, що Україна воює, тому йому некомфортно святкувати свій день народження у Києві. Про подарунок ми якось домовимося. Він схожий на мене та на тата", - поділилася зірка.

Зазначимо, Ніно Катамадзе перебуває у шлюбі з чоловіком Давидом. І навесні 2008 року у подружжя народився син

"Чудово розуміла, що в Росії без Кості їй робити нічого": Екс"ВІА Гра" Вінницька неоднозначно висловилася про Брежнєву і звинуватила її в "перевзуванні"

понеділок, 8 липень 2024, 13:50

Колишня учасниця гурту "ВІА Гри" Олена Вінницька різко висловилася про співачку Віру Брежнєву, яка свого часу її замінила в колективі, передають Патріоти України.. Вінницька неочікувано заявила, що не вірить у щирість колеги за сценою. На думку артистк...

"Навіть труп не віддадуть": Чоловік Валентини Хамайко пояснив, чому одружився лише після 18 років стосунків

понеділок, 8 липень 2024, 8:30

Чоловік ведучої "1+1 Україна" Валентини Хамайко - бізнесмен, а нині військовослужбовець, Андрій Оністрат - назвав причину їхнього одруження після 18 років стосунків, передають Патріоти України . На своїй Facebook-сторінці Андрій зазначив, що для них ц...