Навіть не може притиснути руки до боків: Супермодель Лінда Євангеліста вперше показала, як змінилося її тіло після невдалої косметичної процедури

Лінда Євангеліста вперше постала перед камерою після фатальної процедури, яка змінила її зовнішність. Супермодель 90-х живе в усамітненні майже п'ять років, уникаючи папараці, але тепер вона готова показати, як змінилося її тіло після невдалої пластики. 56-річна знаменитість стала героїнею журналу People, передають Патріоти України.

Вона знялася у першій професійній фотосесії за останні роки та дала відверте інтерв'ю. Євангеліста зізналася, що втомилася ховатися і прийняла рішення показати свою деформовану фігуру та розповісти про емоційний та фізичний біль, який затьмарив її життя.

"Мені подобалося бути на подіумі. Тепер я боюся зіткнутися з кимось, кого знаю. Я більше не можу так жити, ховаючись і соромлячись. Я просто не можу більше жити в цьому болі. Я нарешті хочу висловитися", - поділилася вона із журналістами видання.

У період з 2015 по 2016 рік Євангеліста пройшла кілька процедур CoolSculpting, щоб зменшити жир на стегнах, животі, спині, боках та підборідді. Через деякий час її тіло стало сильно деформуватися. Жир не тільки повернувся, а й утворився у тверді, опуклі пагорби, які згодом заніміли.

"Я намагалася виправити це сама, думаючи, що роблю щось не так, - розповідає зірка подіумів. - Я дійшла до того, що взагалі не їла. Я думала, що божеволію".

Після чого Євангеліста пішла до свого лікаря, і та сказала, що жодні дієти та фізичні вправи вже не виправлять ситуацію. Лінді поставили діагноз "парадоксальна жирова гіперплазія" (ПАГ) - рідкісний побічний ефект, на який страждає менше 1% пацієнтів CoolSculpting.

Пізніше модель зробила дві ліпосакції, але вони теж не виправили ситуацію. Після операції їй довелося носити компресійну білизну, пояси та пов'язку на підборідді протягом восьми тижнів.

"Це було нітрохи не краще - каже вона. - Випуклості - тверді. Якщо я ходитиму без спеціального корсета в сукні, у мене буде натирання майже до крові". Євангеліста додала, що хвороба вплинула на її поставу, оскільки вона не може притиснути руки до боків". "Я не дивлюся в дзеркало. Я не впізнаю себе", - зізнається модель.

Водночас Лінда налаштована оптимістично, вважаючи, що її історія допоможе втішити жінок, які опинилися у схожій ситуації. "Я сподіваюся, що зможу позбутися частини ганьби та допомогти іншим людям, які перебувають у такій самій ситуації, як і я, - наголосила Євангеліста. - Я більше не збираюся ховатися".

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....