"Навіть Потап стрункіший": Настю Каменських розкритикували за зайві кілограми на нових фото в Іспанії

Українська співачка Настя Каменських та її чоловік, репер і продюсер Потап проводять осінні канікули в Мадриді, Іспанія. На сторінках зірок в Instagram з'явилися свіжі фото і відео, зроблені під час відпочинку в іспанській столиці, передають Патріоти України.

«Виявляється відпочинок дуже важливий. Навіть коли ти любиш свою роботу і готовий присвятити себе їй цілодобово, перезавантаження просто необхідне. Хоча б для того, щоб з новими силами приступити до нових проектів, зйомок і т.д. @realpotap кращий партер з відпуски і взагалі», - розповіла про відпустку Каменських.

У коментарях фани побажали парі весело провести час, проте знайшлися й ті, хто почав критикувати фігуру співачки. На думку фоловерів, Каменських погладшала, у той час як її чоловік, навпаки, схуд.

«Настя погладшала», «Коли Потап стрункіший», «Ширше ніж Льоша», «У вас Настя такий класний,широкий таз. Чому ще досі не маєте пупса. Ви ж були б ідеальною мамусею», «Чому опа у Патапа менше, ніж у Насті?», «Настя поправилася, а Потап схуд», «Потап! Ти реально худий і крутий!!!! Настя, догоняй!!!!!!», - пишуть в коментарях.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...