Навіть у Ленінград заради нього їздила: Журналіст розповів про роман Пугачової із Розенбаумом

Журналіст Денис Сорокін стверджує, що між співачкою Аллою Пугачовою і російським бардом Олександром Розенбаумом нібито був роман. Примадонна нібито спеціально їздила до Розенбаума на побачення в Ленінград, хоча в той час була заміжня. Про це повідомляє МК, передають Патріоти України.

За словами журналіста, це було наприкінці 80-х років. Тоді артистка була одружена з концертним директором і продюсером Євгеном Болдіним. "Кажуть, що з Аллою Борисівною у них (з Розенбаумом, - ред.) був пристрасний роман", - сказав Сорокін.

Сам Розенбаум в одному з інтерв'ю підтвердив, що відчував до Пугачової глибоку симпатію одразу ж після першого знайомства. Однак він відмовляється відповідати на запитання про роман між ними.

Алла Пугачова: особисте життя

Особисте життя Алли Пугачової не менш насичене, ніж її концертна кар'єра.

  • Уперше Пугачова вийшла заміж в 1969 році за Миколаса Орбакаса. У 1971 році у них народилася донька Крістіна Орбакайте. Їхній шлюб тривав недовго - 2 роки.
  • У 1977 році Алла Пугачова вдруге вийшла заміж за кінорежисера Олександра Стефановича, тут шлюб тримався 4 роки.
  • Наступним обранцем Алли Борисівни в 1985 році став Євген Болдін, він був продюсером співачки. Пара розлучилася через роман Пугачової з Володимиром Кузьміним.
  • У березні 1994 року Пугачова виходить заміж за Філіпа Кіркорова. Пара розлучилася у 2005 році.
  • У 2011 році Примадонна вийшла заміж за гумориста Максима Галкіна, до цього вони жили в цивільному шлюбі.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...