Навіть "вовчиці" в шоці. Таюне більше не потрібна? Оля Полякова заявила, що робить з Олегом Винником дитину

Популярна українська співачка Оля Полякова розповіла, що тепер у них з Олегом Винником склалися особливі стосунки. На знімальному майданчику каналу "Україна" співачка заінтригувала публіку, передають Патріоти України.

«Відтепер у нас велика любов з Олегом Винником, тому що ми разом робимо дитину», — поділилася Полякова, але без подробиць.

Про що саме говорить співачка, невідомо, але деякі деталі все ж розкрила. «Вчора ми з ним це робили шість годин поспіль. Я пішла додому трохи весела і о третій годині ранку. Так що думайте, чим ми займалися разом. Сьогодні його зустріла — був трохи виснажений», — сміючись, розповіла Оля Полякова.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...