Навколо Кейт Міддлтон більшає проблем

Мама принцеси Кейт Міддлтон, яка зараз бореться з раком, повідомила про те, що у них з чоловіком Майклом Міддлтоном є великий борг, який вони не можуть погасити.

Як повідомляє Us Weekly, 69-річна Керол не може розрахувати "витрати фірми на банкрутство в розмірі 260 000 фунтів стерлінгів (понад 329 000 доларів США) для свого бізнесу, який перебуває в скрутному становищі".

Відомо, що компанія Керол і її чоловіка ще минулого року заборгувала кредиторам 2,6 мільйона фунтів стерлінгів.

Однак, жінка не хоче посвячувати доньку у свої проблеми, бо тій зараз і так несолодко через серйозне онкологічне захворювання.

"Керол відчайдушно намагається змусити Кейт повністю зосередитися на своєму одужанні. Це дуже тривожний час для сім'ї, але вони не чекають ніякої допомоги від своїх дітей і не хочуть, щоб вони хвилювалися", - повідомило джерело в коментарі виданню.

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту "Время и Стекло"

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...