"Навмисне не придумаєш!": Маша Єфросиніна розповіла, як розбила ніс перед важливими зйомками

Телеведуча Маша Єфросиніна потрапила в дурну ситуацію, через яку розбила ніс перед зйомками. Невдачею вона поділилася на своїй сторінці Instagram: хотіла з ранку зайнятися красою своєї шиї, а отримала величезний синець, передають Патріоти України.

Єфросиніна вела зйомку без фільтрів, щоб було видно "прекрасний" жовтий синець і трохи роздутий ніс. За словами телеведучої, вся ліва сторона обличчя болить, а ніс не дихає.

Спершу вона злякалася, що ніс зламаний, проте відбулася Єфросиніна дуже легко. "Сьогодні, як, с...ка, на замовлення - прям до зйомок фіналу Ліги до мене прилетів синець і набряк горбинки носа",- поскаржилася телеведуча.

Як же вона заробила таку травму прям перед зйомками? Злий жарт з Єфросиніною зіграла дурна випадковість.

Дізнавшись з Інтернету про явище під назвою tech neck (положення голови при використанні гаджетів, коли вона нахилена так, що підборіддя практично торкається грудей), і вирішивши, що потрібно терміново рятувати красу своєї шиї, телеведуча, лежачи на подушці, вирівнялася, а телефон тримала над обличчям на витягнутій руці. Гаджет вислизнув, і ребром впав прямо на перенісся Єфросиніної.

Як це було: Єфросиніна показала, як розбила ніс / instagram.com/mashaefrosinina "І шию не врятувала, і з синцем: ось вони - статті вранці про красу",- підсумувала телеведуча.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...