Назвала обличчя росіян "світлими": Земфіра на концерті в Лондоні підтримала українців, але зізналася Росії в любові (відео)

Відома російська співачка Земфіра, яка засудила кривавий путінський режим та вторгнення РФ в Україну, вкотре виступила з антивоєнною промовою на своєму концерті. Подія проходила у Лондоні. І хоча артистка зі сцени сказала, що хоче підтримати українців, вона також зізналася у любові своїй батьківщині, передають Патріоти України.

Земфіра заявила, що їй дуже шкода Росію, і вона ніколи не забуде "світлі обличчя" росіян на своїх концертах. Відео з виступу зірки з'явилося в Telegram-каналі журналіста-опозиціонера Романа Супера.

У своїй промові виконавиця згадала українські міста, в яких раніше виступала. Вона розуміє, що, найімовірніше, більше там ніколи не побуває.

"Я хочу висловити підтримку Україні. Я розумію, що я більше ніколи не зіграю в Україні. Але я дуже добре пам'ятаю ці концерти. Харків, Дніпро, Київ, Донецьк, моя улюблена Одеса. Я чудово це пам'ятаю. І, звичайно, цього в мене ніхто не забере, це назавжди зі мною. Назавжди", – сказала зі сцени знаменитість.

Після цього Земфіра додала: "Але водночас мені дуже шкода Росію. Я дуже люблю мою Росію. Я неодноразово проїхала її вздовж і впоперек. Я бачила світлі обличчя на своїх концертах. І це теж завжди буде зі мною".

Очевидно, що на концерті артистки було багато росіян, які зустріли слова про любов до держави-терористки гучними оплесками та оваціями.

Земфіра наголосила, що вважає війну Росії проти України безглуздою та жорстокою, і вірить у якнайшвидше настання миру. "Прямо зараз моя країна знищує Україну і саму себе. Дуже хочеться миру. Ні війні!" – резюмувала співачка.

"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....