Названо причину "розриву" Дженніфер Лопес і Бена Аффлека - інсайдер розповів, хто був ініціатором

Чутки про можливе розлучення однієї з найяскравіших пар Голлівуду - Дженніфер Лопес і Бена Аффлека - підтвердив ще один інсайдер, близький до пари. Неназваний інформатор вперше розкрив, що саме артистка стала ініціаторкою розриву, хоча в мережі часто поговорюють, мовляв, нещасним у шлюбі був актор, передають Патріоти України.

Такі висновки робили, дивлячись на його численні похмурі та беземоційні фото з дружиною. Однак, як розповіли журналістам Daily Mail, невдоволена поведінка Аффлека була не наслідком проблем, а їхньою причиною.

Як поділився інсайдер, який забажав зберегти анонімність, Лопес більше не намагається врятувати свій шлюб і не відчуває, що існують способи вирішити непорозуміння між закоханими

"З Дженні достатньо, і вона справді намагалася, але більше нічого не може зробити. Все стає не краще, а гірше", – сказало джерело.

Ба більше, за інформацією видання, саме 54-річна співачка пішла від чоловіка, тому і шукала новий будинок. Актора вважають "буркотливим та негативним".

Артистка, як стверджується, сумує, але не впадає у відчай. Зараз вона проводить більше часу з двійнятами Максом та Еммою, займається спортом і планує тур у 2025 році Вона скасувала гастролі, які повинні були початися в липні, щоб "прийти до тями".

Інсайдер також додав, що Лопес дуже засмучується через статті та пости, де її звинувачують в розлученні, дорікають за надмірний показ особистого життя та інше.

"Бен – чудовий хлопець, але він може бути сварливим та похмурим. Я думаю, світ бачив це на фотографіях, наприклад, коли вони були на "Греммі" минулого року. Він не посміхався. Якби вони побачили, як усе було насправді, то не стали б нападати на неї. Він курить, лається і виглядає роздратованим більшу частину часу. Відмінний режисер та актор, але з ним не так вже й смішно", – пояснив інформатор видання.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...