"Називай мене "татом": Стас Садальський шокував Марію Максакову заявою, що одружується із її матір'ю

Відома російська актриса Людмила Максакова зважилася в свої 80 років на серйозні зміни в особистому житті: вона виходить заміж за актора Станіслава Садальського. Про це виданню «Собеседник» повідомив сам Стас, передають Патріоти України.

Виявляється, знаменитості у відносинах вже довгі роки, але зважилися на настільки доленосний крок тільки зараз. Садальський неймовірно щасливий. Майбутнє одруження він вже обговорив з Максаковою-молодшою. І запросив оперну приму на прийдешнє торжество. «Якщо ми з мамою одружимося, то ви прийдете до нас на весілля? Мама планує. Вона хоче заміж», — цитує його видання.

Звістка про весілля матері ввела Марію в шоковий стан. «Це несподівана новина. У мене склалося враження, що ви мало спілкуєтеся. Ви не знаєте ні де вона, ні що вона репетирує, ні як себе почуває. Мій тато поставив високу планку. Він знав про життя моєї мами у всіх подробицях», — відповіла вона.

Але Стас на це лише посміхнувся: «Татові здавалося. Ви мене згодні називати татом?». «Тато в мене один!», — сказала, як відрізала, вокалістка. Запитати у матері про прийдешнє торжество Максакова не може. Останнім часом з Людмилою Василівною вона не спілкується.

Видання нагадує, що Максакова двічі виходила заміж. Її першим чоловіком був художник Фелікс-Лев Збарський, в шлюбі з яким у артистки народився син Максим. Після розлучення Людмила Василівна вийшла заміж за Петера Андреаса Ігенбергс. У цьому союзі у актриси народилася її дочка Марія Максакова.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...