Називали "товстуном" і "шахраєм": Принц Гаррі виступив у суді з гучними заявами проти преси

Принц Гаррі продовжує судитися з британськими таблоїдами. Тепер він заявив, що з народження не почувався у безпеці через вороже ставлення до преси, передають Патріоти України.

Принц Гаррі днями прилетів до Великої Британії, щоб свідчити у суді. Він виступив у справі щодо Mirror Group Newspapers, яких звинувачує у використанні незаконних засобів для здобуття інформації.

Принц Гаррі поскаржився на пресу

Принц Гаррі ще перед судом опублікував письмову заяву, у якій поскаржився, що британські таблоїди створюють "його спотворену версію" та визначають ролі для членів королівської сім'ї.

Тоді вони починають підштовхувати вас до того, щоб грати ту роль або ролі, які їм найкраще підходять і які продають якомога більше газет, особливо якщо ви є "запасним" для спадкоємця, написав син короля. "Тоді ти або "принц-плейбой", "невдаха", або, у моєму випадку, "товстун", "шахрай", "неповнолітній алкоголік", "безвідповідальний наркоман", – такі слова британська преса підбирала до принца Гаррі, за його словами.

Принц Гаррі висловився проти видавців Daily Mirror, Sunday Mirror і The People. Він стверджує, що журналісти зламали його голосу пошту, через що він не міг почуватися в безпеці з юного віку. Онук Єлизавети II заявив, що Пірс Морган втручався у життя принцеси Діани. Він критикував британський уряд та навів ряд ситуацій, що доводять шахрайство ЗМІ.Представники Mirror Group Newspapers заперечують всі звинувачення.


"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...