"Не боюсь, що вони скажуть": Даша Астаф’єва зізналася, як до неї ставиться родина коханого

Співачка та модель Даша Астаф'єва, яка активно волонтерить, зізналась Еммі Антонюк, у яких стосунках перебуває з батьками свого бойфренда, передають Патріоти України.

Вона сказала, що, коли в її життя з'явився коханий, багато речей сталося вперше. Зокрема, сім'я чоловіка сприйняла її з неймовірним теплом.

«Дякую своєму бойфренду за відчуття, яке я дуже давно втратила. Це відчуття родини, коли тебе люблять, — сказала Даша Астаф'єва. — Не повірите, але це перший мій хлопець, родина якого мене любить. Я не боюсь, що вони скажуть: „Ой, ми дивилися твої інтерв'ю…“. Навпаки, вони дивляться, підтримують, запитують, як я. Це неймовірні відчуття. Це перша людина, яка подарувала відчуття, яких у мене не було в дитинстві. Це коли тебе хвалять, дозволяють обрати бажане, коли роблять, як ти просиш. Я все життя страждаю від того, що мене позбавляли цього всього у дитинстві».

Даша додала, що саме через батьків її кавалерів і закінчувались попередні стосунки. Вони її просто не сприймали. «Їм було соромно, що я гола, вважали, що я тупа, не цікавлюсь політикою, заробляю більше й принижую хлопця, що він ледачий», — сказала співачка.

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...

"Напевно, класний каталізатор": Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту

субота, 27 липень 2024, 9:43

Популярний український співак Melovin розповів, як змінилося його життя після камінг-ауту. Також артист поділився, чи не шкодує він про своє рішення розкрити нетрадиційну орієнтацію, передають Патріоти України. Як відомо, у 2021 році на музичному фести...