"Не будемо грати весілля": Ахтем Сеітаблаєв заявив про кризу у стосунках з молодшою на 20 років нареченою й назвав причину

Ахтем Сеітаблаєв заявив про кризу у стосунках з молодшою на 20 років нареченою й назвав причину

Український режисер та актор, який захищає Україну у складі ЗСУ, Ахтем Сеітаблаєв поділився подробицями особистого життя.

Як зізнається 51-річна знаменитість, наразі його стосунки з молодшою нареченою Мар'яною Боцвинюк, якій він освідчився минулого року, переживають непрості часи. Зокрема, Ахтем зізнався, що разом з обраницею вони мають різні погляди на життя й поки не планують весілля. До того ж продюсер уникнув запитання, чи досі вони спільно проживають.

"Поки що не будемо грати весілля. Ми на початку обговорювали, але зараз – ні. Можливо, невдовзі. Ні, офіційно стосунки не оформлювали. Ми переживаємо непростий період стосунків. Не знаю, як воно буде далі. Це скоріше пов’язано з тим, що ми двоє дорослих людей і маємо певні переконання й погляди на життя, які далеко не завжди сходяться", - зізнався артист у коментарі "Люкс ФМ".

Окрім того, Сеітаблаєв поділився, що час від часу спілкується зі своїми дітьми й навіть встиг побачитися з однорічною онучкою. Щоправда, за словами актора, донька з онукою наразі проживають у Бельгії, тому дуже рідко випадає нагода провести час разом. Зі ще двома своїми дітьми продюсер також підтримує зв'язок.

"Підтримуємо стосунки завдяки Мережі, телефонним розмовам. Я часто спілкуюся зі старшою донькою, яка зараз в Бельгії. Емоції від онуки надзвичайні. Не дарма кажуть, що онуки – найулюбленіші діти. Я б хотів балувати їх подарунками, але вони мешкають в Бельгії, тому наскільки це можливо, я намагаюся це робити. Але, на жаль, не так часто, як хотілося б", - пояснив Ахтем.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

Ви будете здивовані! Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину"

субота, 27 липень 2024, 10:30

Названо найкрасивішу жінку у світі за правилом "золотого перетину". Як пише Daily Mail, нею стала 28-річна Аня Тейлор-Джой, передають Патріоти України. Зовнішність зірки екрана на 94,6% відповідає "золотому перетину" та максимально наближена до того, щ...