"Не буду терпіти": Ексдружина Остапчука вперше назвала причину їхнього розлучення й чи спілкується з ним

Ексдружина шоумена Володимира Остапчука, блогерка Христина Горняк, розповіла, що стало причиною для розірвання їхнього шлюбу, передають Патріоти України.

Так, Христина зазначила, що на момент розлучення з колишнім вона ще мала до нього почуття. Тому, за словами блогерки, до розлучення призвела певна ситуація. Її подробиці вона не стала розкривати, але натякнула, що вона не впевнена, що шоумен все ще її кохав на той момент.

"Є табу, які я взагалі не сприймаю у стосунках, у родині. І я не буду їх терпіти. Є моменти, коли в річницю шлюбу, наприклад, мій колишній чоловік виставляє річницю нових стосунків. Не знаю, може, у когось любов і пройшла. Я можу тільки про себе говорити, про свої причини й думки на момент розлучення, але це не тому, що пройшла любов з мого боку", -пояснила колишня дружина Остапчука в програмі "Балючих тем".

Тим не менш Христина протягом декількох місяців відвідувала психолога, щоб налагодити свій емоційний стан. І наразі намагається будувати щасливе особисте життя. Однак, вона запевняє, що бачить біля себе коханого, який не має творчої професії. До того ж, на думку, Христини він має бути "більш емоційно стабільним" за неї, щоб "вдома не було "пожежі". І додає, що нині з Володимиром Остапчуком зовсім не спілкується, хоча й пропонувала йому мирно поділити їхнє спільне майно.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...