"Не будуть такими, як раніше": Наталка Денисенко розповіла про стосунки з чоловіком-військовим

Українська акторка Наталка Денисенко розповіла, якими стали стосунки з її чоловіком Андрієм Федінчиком. Тепер він служить у ЗСУ, передають Патріоти України.

Акторка Наталка Денисенко поділилась думками про кохання під час війни. Вона розповіла, як змінились її стосунки з чоловіком через війну з Росією.

Наталка Денисенко про стосунки з чоловіком

Актриса зізналась, що в мирний час завжди знаходила можливість "доколупатися" з чимось до чоловіка. Але ситуація в країні загострила почуття.

Ми всі люди – не ідеальні! Але, на те ми й складаємось у пари, і саме ця людина нам припадає до душі не просто так. Ми всі вчителі й всі учні. І в коханні це проявляється якнайкраще! Ситуація у країні загострила почуття, через численні стресові ситуації всі навколо скинули маски! В коханні так само…
– поділилась Наталка.

"Бачите, що навіть під час "цього періоду" стало візуально більше розставань. Коли мій чоловік став військовим, я усвідомила, що кожного дня його життю (як і тисячам життів наших захисників!!!) є загроза! Саме в цей момент і приходить це розуміння, що немає нічого важливішого за життя! За те, щоб твоя людина була жива і щаслива! Неважливо де, з ким! Головне – життя!" – додала вона.

Наталка Денисенко поділилась, що через війну всі побутові дрібниці стали на другий план. Тепер для неї найважливіше, щоб її коханий був здоровим.

Ніколи за все своє життя я так багато не молилася і не просила нічого, окрім життя для коханої людини. Бажаю всім українкам, щоб вони дочекалися своїх чоловіків живими й неушкодженими. І ми й наші стосунки більше не будуть такими як раніше, бо тепер ми дійсно знаємо що є важливим і цінним! – підсумувала зірка.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...