Не було вдома лише пару годин: У Підмосков'ї обікрали знамениту тенісистку, злодії поцупили олімпійські медалі Весніної

Російська тенісистка Олена Весніна заявила, що її будинок пограбували, злочинці вкрали в тому числі й олімпійські медалі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Комерсант. "

Нас із чоловіком не було вдома всього декілька годин, – зазначила тенісистка. – Коли повернулися з вечері, то виявили, що вкрали медалі".

"Вони лежали в спортивній сумці, не на видному місці. Я не прибрала їх у сейф, тому що показувала дітям в тенісному клубі. У будь-якому випадку сейф теж зламали, вкрали коштовності і прикраси, не взяли тільки документи", – розповіла Весніна.

Олена Весніна є олімпійською чемпіонкою Ріо-2016 і срібною призеркою Токіо-2020.


Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...