"Не було виходу": Інсайдер у палаці розкрив, чому Кейт Міддлтон раптово заговорила про свій рак

Британські ЗМІ дізналися справжню причину, чому принцеса Уельська Кейт Міддлтон розповіла про свою боротьбу з онкологією. Понад місяць герцоги приховували її діагноз від допитливих підданих, але інформація все ж просочилася в люди, передають Патріоти України.

До Кенсінгтонського палацу начебто звернулися невідомі, які вже знали про рак у матері трох дітей, тому пара мусила діяти на випередження і розповісти про все самостійно. Про це пишеDaily Mail з посиланням на інсайдера в палаці.

Стверджується, що час публікації відео – 22 березня – був обраний одразу після того, як до Кенсінгтонського палацу дійшла інформація про діагноз Кейт не з лікарні, а від третіх облич.

"У них не було іншого виходу, крім поспішити, щоб випередити події", – поділився інсайдер.

Наразі там не знають, звідки стався витік інформації – з клініки в Лондоні, де принцесі в січні було зроблено операцію на черевній порожнині чи звідкись ще.

Нагадаємо, кілька місяців навколо персони Кейт Міддлтонвирували чутки щодо її раптового зникнення з медіапростору. У мережі припускали версії з комою, зрадою принца, насиллям і втомою принцеси. На ділі все виявилося не так.

Увечері 22 березня на сторінці принца та принцеси Уельських зʼявилося відео, де майбутня королева пояснила, що була змушена взяти паузу в своїх обовʼязках через страшний діагноз.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...