"Не був штатним працівником": У "Кварталі 95" спробували "відбілитися" на тлі виїзду Ханумака за кордон

Студія "Квартал 95" вперше відреагувала на виїзд відомого українського актора і гумориста Руслана Ханумака за кордон. Зірка, якого вважали артистом "Кварталу", покинув Україну і поїхав до США, передають Патріоти України.

Представники студії в Instagram опублікували офіційну заяву щодо вчинку Ханумака. Вони спростували його причетність до "Кварталу" та наголосили, що комік не співпрацює зі студією вже понад 3 роки. У коментарі також наголошується, що "Квартал 95" не має жодного стосунку до Руслана і будь-які чутки в мережі – неправдиві.

"Щодо вчинку Руслана Ханумака, новина про якого розлетілася по ЗМІ. Хочемо зазначити, що Руслан Ханумак ніколи не був штатним працівником Студії "Квартал 95". Студія раніше співпрацювала з Русланом як зі сценаристом, режисером та актором тільки на умовах договорів замовлення. Від 2021 року Студія "Квартал 95" не має з Русланом Ханумаком ніяких цивільно-правових та трудових відносин. Отже, некоректно називати його зіркою чи тим більше актором Студії "Квартал 95". Всі актори "Кварталу" перебувають в Україні", – зазначили у команді студії.

Тіна Кароль приховує шлюб з відомим олігархом? Заява співачка навела фанатів на підозри - і є підстави

субота, 5 жовтень 2024, 9:48

Тіна Кароль із тих артистів, хто ретельно приховує своє особисте життя від публіки. Після смерті її чоловіка у 2013 році Євгена Огіра невідомо про жоден реальний роман співачки. Навіть інтрижка з молдавським виконавцем Даном Баланом виявилася всього ли...

"Ви знову разом?": Ірина Білик заінтригувала натяком на возз'єднанням з колишнім чоловіком

субота, 5 жовтень 2024, 6:44

Українська співачка Ірина Білик заінтригувала возз'єднанням з колишнім чоловіком, шоуменом Дмитром Коляденком, передають Патріоти України. Такі думки у користувачів з'явилися після останнього допису зірки в Instagram. Зокрема, артистка опублікувала фот...