"Не буває негарних жінок!": Колишня учасниця "ВІА Гри" показала, як виглядають її голі груди (фото)

Колишня учасниця українського гурту «Віа Гра» Тетяна Котова у своєму Інстаграмі поділилася відвертим фото, передають Патріоти України.

На знімку співачка постала у ванній кімнаті. Вона одягнула лазневий халат, виставивши на огляд свої голі груди. «Не буває негарних жінок. Бувають втомлені богині! – написала співачка.

Деякі підписники зауважили, що дівчина під халат забула одягнути спідню білизну. Також знайшлися ті, хто вважає, що Тетяна зловживає фотошопом. «А де ліфтрон?))»; «Шикарні груди»; «Тетяно, ви так себе фотошопите, що ніде немає навіть складочки на шиї», - пишуть фани.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...