Не для нервових! Дівчина з 38-м розміром грудей шокує образом, на який витратила майже три мільйони (фото)

25-річна модель з Канади, яка називає себе Марією Магдаленою, зробила собі десяток пластичних операцій і зупинятися на цьому не збирається. Одним з її нових бажань стало - зробити ніс, як у Барбі, а очі, як у ельфа, передають Патріоти України.

Про це вона повідомила фанатам Instagram і навіть показала, як виглядає після ножа хірурга. Відзначимо, що такі знімки не для людей зі слабкими нервами.

Нові "хотілки" моделі

Дивіться, на що пішла модель в гонитві за зовнішністю Барбі і образу "ельфійки". Мері вже витратила 75 тисяч фунтів (що становить 2865780,03 грн) на екстремальні пластичні операції й опублікувала фотографію себе з опухлим і перев'язаним обличчям.

"Моя верхня губа досі ні чо*ти не рухається після операції!"- сказала вона в короткому ролику. На знімках можна побачити дівчину відразу після операцій, вона ще повністю не відійшла, але вже публікує кадри в мережу. Крім пластичних операцій їй також подобаються татуювання, якими вкрито практично все її тіло.

Відзначимо, що дівчина радикально змінила зовнішність, дану їй природою. Зараз у неї приблизно 38 розмір грудей.Вона вже неодноразово лягала під ніж хірурга. Вона в рази збільшила губи, груди і сідниці. Велика кількість філерів призвело до того, що рот Марії не закривається. Подивіться, як вона виглядала перед останньою операцією.

Протягом багатьох років Мері лягала під ніж, щоб зробити підтяжку брів, пересадку жиру, множинні операції на носі і грудях, вініри, ліпосакцію, ін'єкції в сідниці і три бразильських підтяжки сідниць.

Повідомляється, що вона прилетіла в Росію для проведення останніх операцій, тому що не змогла провести екстремальні операції в Сполучених Штатах. Про це пише The Sun.

До речі, Марія розповіла, що минулого року мало не померла під час процедури на своїй піхві. Вона так хотіла її збільшити. "Найнезвичніша операція у мене була зовсім недавно, на моїй піхві", - зізналася вона.

Як виглядала модель до пластики

Але так виглядала дівчина не завжди. У неї був третій розмір грудей і непогана фігура. Але їй зовсім так не здавалося. Вона виросла в побожній родині, а її батько дуже віруюча людина.

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...

"Зараз я ще впевненіший у своєму виборі": Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ: "Не думав, що таке може бути у війську" Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 16:23

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який нещодавно доєднався до лав ЗСУ, розповів про свою службу, передають Патріоти України. Нині артист, який перебуває у складі батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр, минає військові ...