"Не до того вже. Шукають, що пожерти": Макаревич про те, чому росіяни не виходять на мітинги проти війни

Популярний російський рок-музикант, засновник гурту "Машина времени" Андрій Макаревич переконаний, що росіяни не виходитимуть на мітинги проти війни в Україні, тому що зараз їм не до того. На його думку, зараз співгромадяни шукають, що пожерти, а "чухатися" треба було раніше, передають Патріоти України.

"Згаяно той час, по-перше... По-друге, я не бачу, хто сьогодні куди піде... Не до того вже. Шукають, що пожерти. Тут іще кудись іти. Ну, отримаєш палицею по довбешці, і з роботи тебе виженуть. Все", – сказав Макаревич в інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак.

Водночас рок-музикант вважає, що підтримувати вторгнення РФ в Україну здатні лише ненормальні. "Не може бути нормальна людина за масове вбивство громадян, розумієш? Ну не може, це вже ненормально", – зазначив він.

Макаревич додав, що колективна провина за війну в Україні переслідуватиме росіян що дуже довгий час. "Печать цієї провини буде тривалий час на всіх, це точно. І це в будь-якій країні світу відчуватиметься. Спасибі нашій дорогій партії та урядові", – наголосив музикант.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...