"Не доходить до людей": Скрипка різко відгукнувся про українців, які виступають мовою агресора

Лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка вважає українськими тільки тих артистів, які є україномовними. За словами знаменитості, виступати в Росію їздить "постсовок", який повинен залишатися там, передають Патріоти України.

Виконавець зазначив, що для нього зірки, які їздять у РФ, – не українці, а "просто резиденти України, які не розмовляють українською, не перебувають в українському світогляді і не живуть в українському світі".

"Ось ви говорите, що фірма їде в Росію. Фірма українська не їде туди співати. Ця "Лада Калина", може, і зібрана в Україні, але нехай їде туди і там залишається. Музичний істеблішмент, на жаль, поки що не складається з реальних українських артистів, а велика кількість якісної музики не доходить до людей", – сказав співак.

Знаменитість додав, що у нього немає колег, які працюють в Україні і пишуть пісні російською мовою. "Це резиденти України, а не українські артисти. Це люди, які живуть на цій території, але вони не українці. Це чисто моя особиста точка зору. Для мене це питання не є питанням. Люди тут живуть, але вони є частиною російського світу", – підсумував Скрипка.

Коротко про знаменитість:

  • Олег Скрипка – український рок-музикант-мультиінструменталіст і громадський діяч, актор, вокаліст, автор пісень, лідер гурту "Воплі Відоплясова". Заслужений артист України.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...