Не допомогла ні поліція, ні працівники готелю: Українська співачка зіткнулася з агресією росіян у Болгарії

Українська співачка, онука першого прем’єр-міністра України Вітольда Фокіна, будинок якого навесні зруйнувала російська ракета, Маша Фокіна зіткнулася з неадекватними росіянами під час відпочинку на курорті в селищі Равда на березі Чорного моря в Болгарії. Представники країни-агресора вирішили показати всю свою "силу" та "розум", закидавши номер українки гнилими фруктами, передають Патріоти України.

Про цю неприємну ситуацію Фокіна розповіла на своїй сторінці в Інстаграм. Проте найбільше її обурило ставлення персоналу готелю та поліції до ситуації, що склалася. Крім того, що їй ніяк не допомогли, то ще і заборонили викликати поліцію.

"Наскільки я була розчарована, коли, прийшовши до себе в номер, побачила, що наші двері були обкидані гнилими фруктами. Після цього інциденту я одразу звернулася до працівників готелю. І попросила показати на камерах, хто зробив мені такий сюрприз. На ресепшені мені відмовили у допомозі" — розповіла Маша.

"Те, що я злякалася, нічого не сказати, але не за себе, а за свого маленького сина, безпека якого стоїть на першому місці. Я переконалася, наскільки злі, бездушні та жорстокі бувають люди, які перед собою не бачать кордонів" — зазначила Фокіна.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...