"Не дозволю тобі з ним обійматися!": Дочка Полякової поскаржилась на непрості стосунки батька з її бойфрендом

16-річна дочка Олі Полякової, Маша майстерно епатує мережеву публіку - дівчина не звертає увагу на хейт в соцмережах і вважає, що це зайвий привід підняти активність сторінки. Вона непогано заробляє на рекламі і у своєму віці може похвалитися пристойним доходом. Також Маша стала публікувати вельми провокаційні фото з бойфрендом Денисом, які викликають бурхливе обговорення серед фоловерів дочки співачки. В інтерв'ю Маша розповіла про знайомство свого хлопця Дениса з її батьком Вадимом, передають Патріоти України.

Зустріч молодої людини і тата дівчини сталася спонтанно. Денис піднявся в квартиру до Полякових, щоб випити води - хлопця мучила спрага. Вдома опинився Вадим. Маша назвала зустріч двох чоловіків дивним знайомством.

Вона зізналася, що тато куди суворіше мами – він хоч і не забороняє старшій дочці проводити час з бойфрендом, але і не дуже заохочує їх зустрічі, а контролює контакти молодих людей. "Батько завжди гірше реагує на хлопців, ніж моя мама. Це завжди так. Мама - вона дуже мила і добра. Але от батько ... Він такий: "Чому він до тебе торкається? Я не дозволю тобі з ним обійматися!". Але він не забороняє нам проводити час разом", -підкреслила Маша.

За словами дівчини, Денис був присутній на сімейному святкуванні Нового року, а також парочка провела три дні на дачі, правда, з закоханими був також батько Маші. До слова, парочка познайомилася в Інтернеті під час першого локдауну. З того часу між молодими людьми зав'язалися романтичні стосунки.

Джерело: ТСН.ua

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...