"Не концентруюсь на негативі": Софія Стужук виставила пишні сідниці на тлі пляжу та пальм (фото)

Найпопулярніша блогерка України 26-річна Софія Стужук, за життям якої слідкує понад 5,7 млн підписників, продовжує тішити фанів спокусливими фото. Зірка мережі влаштовує гарячі фотосесії на пляжі у Домінікані, куди вирушила разом з трьома дітьми і подругою. На знімках позує в мікробікіні. Кадрами блогерка ділиться в своєму Instagram-блозі, передають Патріоти України.

У дописі під фото багатодітна мати роповіла, що їй цей рік було складно прийняти "свої зміни й те, що стала зовсім іншою". "Я нарешті, здається, повертаю собі справжню. Щоразу переконуюсь, що мої зміни (я зараз не про зовнішність) мені так подобаються. Я стала відкритою", - поділилася вона.

За словами Стужук, тепер вона "може говорити іншим про свої почуття, озвучувати думки, бажання та наміри". "Шукаю у всьому позитивне і не концентруюсь на негативі. Не пам'ятаю, коли я востаннє на когось у цьому житті ображалася чи дуже злилася. Можу вибудовувати кордони (іноді ще складно, але, як мінімум, уже з розумінням), можу відмовляти по-доброму", - написала блогерка.

Багатодітна мати півтора роки тому була впевнена в тому, що вона "інтроверт і флегматик". "А це взагалі не так. І я нарешті відчуваю, що люблю себе", - додала вона.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...