"Не міг вдихнути": Данилко нагадав, як пропагандисти РФ найняли шаманів, щоб зіпсувати його виступ на "Євробаченні" (відео)

Відомий український музикант, продюсер та пародист Андрій Данилко згадав, як російські пропагандисти намагалися зіпсувати його виступ на Євробаченні у 2007 році. За словами артиста, генеральний директор кремлівського "Першого каналу" Костянтин Ернст та його прибічники спеціально для цього найняли двох шаманів. Тоді від фіаско на сцені Вєрку Сердючку врятував її костюм, а саме – дзеркальна краватка, передають Патріоти України.

Про це зірка розповів в інтерв'ю програми "Гостиний двір". Данилко зазначив, що, вийшовши на сцену міжнародного вокального конкурсу, почав забувати слова і, очевидно, це було пов'язано з діями шаманів.

"Коли на мене на Євробаченні замовили екстрасенсів... Я це відчував. І в останній момент Анжела Лисиця, з якою ми робили мій костюм, вона вигадала дзеркальну краватку. І ось сказали, що ті екстрасенси – один був у залі, а другий діяв за лаштунками. Кажуть, що саме ця краватка, через те, що вона була дзеркальною, вона відображала всю цю енергетику, якою вони намагалися якось мене вибити", – прокоментував артист.

Виступ Сердючки у фіналі розпочинався із фрази "Hello everybody", яку зірка, як розповів Данилко, забув не просто так. "Я думав: ну чому я, репетируючи цю пісню і знаючи, ну мені здається, мене вночі розбуди, я буду: "Sieben, sieben, ai lyu-lyu". Я, виходячи на сцену, під ор цього стадіону, йде рекламна заставка , а я не пам'ятаю, з чого починається пісня. І ніби мені просто пересушили феном рот. Я клянуся. Я вдихнути не можу. А там починалося з фрази "Hello everybody". Я пам'таю, що на "Х", але не пам'ятаю, що далі. Я просто народив цю фразу і потім раз і воно пішло. Я пам'ятаю, що у фіналі я погано виступив на Євробаченні, бо весь час мені ніби хтось заважав. Ну а потім розповіли, що нібито "Перший канал", Костя Ернст замовили цих екстрасенсів", – поділився Андрій Михайлович.

Тоді, незважаючи на спроби зіпсувати конкурсанту з України виступ, Вєрці Сердючці все ж таки вдалося привезти додому почесне друге місце. Після цього зірку почали цькувати російські фани, бо нібито почули у конкурсній пісні "раша, гудбай" замість "лаша тумбай". 15 років тому Данилко спростував усі звинувачення, а після нападу Росії на Україну впевнено повідомив, що змінив текст хіта.

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...

"Це моя помилка і, можливо, провина": Костянтин Грубич шокував, чим закінчилося розслідування смерті його доньки

субота, 18 травень 2024, 8:59

Ведучий "1+1 Україна" Костянтин Грубич пригадав трагічну ДТП, внаслідок якої у липні 2014 року загинула його донька Оля. Так, свого часу 17-річна дівчина, повертаючись додому, потрапила під колеса автівки на пішохідному переході. Внаслідок ДТП Оля проб...