"Не могу подать вам руку, потому что вы - генетический подлец": Садальський розповів, як Фоменко "відшив" Микиту Михалкова, котрий ліз до нього з привітаннями

У далекому 1993 році відбулася історія, коли режисер Петро Фоменко образив свого колегу Микиту Михалкова. Про це на своїй сторінці в Instagram написав актор Станіслав Садальський, передають Патріоти України.
За його словами, інцидент стався після вистави Фоменка «Без вини винуваті». «Після прем'єри Микита Михалков летить до нього із захопленням. Фоменко спокійно каже: «Не можу подати вам руку, тому що ви - генетичний негідник», - згадує Садальський. Він підкреслив, що в той момент Михалкову вдалося дуже красиво вийти з неприємного становища, і режисер навіть змінив свій тон на жалісливий і довірчий.
Михалков говорив Фоменку, що не розуміє, як він може жити з такою злобою всередині. Як стверджує Садальський, в той момент всі актори, які грали в цій виставі, подумки аплодували Фоменку, але природно, ніхто з них не зміг цього зробити вголос, оскільки всі побоювалися Микиту Михалкова. Нагадаємо, Петро Фоменко був художнім керівником театру Майстерня Петра Фоменка. Він помер у віці 80 років в 2012 році.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...