Не можна голодувати: Настя Каменських розсекретила правила харчування перед Новим роком - як отримати ідеальну фігуру

У новорічну ніч кожній дівчині хочеться виглядати бездоганно, і Настя Каменських - не виняток. Готуватися співачка починає заздалегідь і дотримується певних правил харчування, щоб прийти в ідеальну форму до свят. На своїй сторінці в Instagram зірка розкрила секрети схуднення і розкішного зовнішнього вигляду до Нового року, передають Патріоти України.

Артистка поділилася, що головне правило, якщо ви хочете привести себе у форму, - не можна голодувати і урізати раціон сильно і різко. "Харчування має залишатися збалансованим. Інакше - стрес для організму, а від стресу зовнішній вигляд точно не поліпшується", - зазначила Настя.

Вона додала, що якщо ви щодня їсте солодке, не треба відразу прибирати його. "Краще замінити некорисні солодощі корисними - фруктами. Але і ними можна перебрати по калоріях. Тому важлива міра. Пару мандарин в день, 1 хурма, жменю винограду (хоч і фрукт, але досить калорійний, тому обережно). А ще, у всіх фруктах теж є цукор, тому їх краще їсти до 16:00", - радить Каменських.

Також не можна пропускати прийоми їжі. І правило "не їсти після 18:00" працює, тільки якщо ви лягаєте спати о 21-22:00. Вечеря повинна бути за 3-4 години до сну.

Крім того, виконавиця рекомендує намагатися рідше їсти не вдома. "Я сама обожнюю кудись вибратися, але в закладах їжа частіше калорійніша, жирніша, солодша. Або не соромтеся питати технологічну карту страв, де вказана їх харчова цінність", - написала Настя.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...