"Не миємо, поки не побачимо бруд": Міла Куніс і Ештон Катчер шокували своїм зізнанням про догляд за дітьми

Міла Куніс і Ештон Катчер дуже специфічно підходять до купання своїх дітей. Подружжя заявило, що не будуть мити своїх спадкоємців, якщо на них не видно бруду. Досить суперечливим ставленням до гігієни Куніс і Катчер поділилися в інтерв'ю для подкасту Armchair Expert, повідомляють Патріоти України із посиланням на видання People.

Так, подружжя, у яких вже двоє дітей, не вважають за потрібне купатися кожен день. Куніс і Катчер не тільки не миються самі, але і не купають своїх дітей. Артисти не хочуть користуватися милом і зайвий раз змивати зі шкіри "натуральне масло".

Ведучий подкасту був шокований заявою Куніс і Катчера. Він запитав, хто ж привчив актрису не митися. У відповідь на це зірка "Поганих матусь" заявила, що в дитинстві у неї не було гарячої води, тому вона нечасто приймала душ.

За словами Міли Куніс, вона не була тією матір'ю, яка мила своїх новонароджених дітей кожен день. Тепер же, коли її доньці 6 років, а синові 4 роки, вона купає їх тільки тоді, коли на них видно бруд. Катчер додав: "ось у чому справа: якщо ви бачите на них бруд, очистіть їх. В іншому випадку в цьому немає ніякого сенсу".

Що стосується власних звичок у прийнятті душу, Куніс і Катчер обидва сказали, що вони утримуються від використання мила на всьому своєму тілі кожен день. "Я кожен день мию пахви та промежину, і більше нічого", - сказав Катчер про використання мила.

Незважаючи на таке ставлення до купання, вмиваються артисти частіше. Куніс розповіла, що вона миє своє обличчя двічі на день, а Катчер любить поливати обличчя водою після тренування, щоб вивести всі солі.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...