Не один малюк, як зазвичай: Стало відомо, скільки дітей очікують Криштіану Роналду та Джорджина Родрігес

Роналду і Джорджина

Форвард англійського Манчестер Юнайтед Криштіану Роналду та його дівчина Джорджина Родрігес очікують на двійню, повідомляють Патріоти України.

— Раді повідомити, що ми чекаємо близнюків. Наші серця сповнені любові – ми не можемо дочекатися зустрічі з вами, – написав Роналду в Instagram.

Португальський футболіст прикріпив до посту два знімки – на першому він разом із коханою та знімком УЗД, а на іншому він із чотирма дітьми.

У 36-річного футболіста вже є четверо дітей: Криштіану-молодший, який народився у 2010 році, близнюки Єва та Матео, котрі народилися у 2017-му від сурогатної матері та спільна із Джорджиною донька Алана Мартіна, яка з’явилася на світ теж у 2017-му.

У поточному сезоні Роналду провів за Манчестер Юнайтед десять матчів у всіх турнірах та відзначився шість разів у воротах суперників. Червоні дияволи оголосили про підписання дворічного контракту із Роналду 31 серпня. Про те, що клуб із Манчестера досягнув домовленості із гравцем стало відомо 27 серпня.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...