"Не потрібно писати, що це домашнє відео": Тарас Цимбалюк порозважався під пісні росіян і серйозно оскандалився (відео)

Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша", український актор Тарас Цимбалюк серйозно оскандалився, передають Патріоти України.

Артист зі своєю обраницею, рестораторкою Світланою Готочкіною, порозважався в компанії скандальної блогерки Анни Алхім. Все б нічого, але компанія слухала пісні росіян і білорусів. Зокрема, лунали треки Земфіри, гурту "Леприконсы" та Сергія Мазаєва. Якщо ж до перших двох менше запитань, адже вони хоча б засудили війну, то останній виявився палким путіністом.

На це звернула увагу журналістка Аліна Доротюк. Вона показала, що ще в червні 2022 року Тарас Цимбалюк заявляв про важливість мовного питання та відмови від всього російського. Однак вже у липні 2024-го актор не соромився розважатися під треки росіян.

"Тарас Цимбалюк тусить під пісні російських виконавців До слова, Сергій Мазаєв, той що співає про Арбат, був одним з тих артистів, які топили за путіна і його режим на останніх президентських виборах.

Я попросила про коментар у Тараса, але він відмовився коментувати цю ситуацію. Моралі не буде. Є тільки висновки. На жаль, невтішні.

Пи.си. Не потрібно писати, що це домашнє відео. Що хочуть, те і слухають. Це відео було опубліковано на багатотисячну аудиторію в Instagram. Відповідальність за свою публічність перед аудиторією? Ні! Не чули", - констатувала Доротюк.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...