Не розгубилася: Дружина Медведєва закрутила роман з потенційним наступником Путіна

Дружина Дмитра Медведєва - заступника секретаря Радбезу РФ і експрезидента - завела собі фаворита. Ним нібито став Дмитро Патрушев - міністр сільського господарства і син секретаря Радбезу, передають Патріоти України.

"Як доповідають Путіну, у дружини Медведєва, тієї самої з якою напередодні Дмитро Анатолійович вітав країну з днем сім'ї, з'явився постійний фаворит, років на дванадцять її молодший, зі знаменитої династії та з перспективами великого майбутнього... Так, як кажуть президенту злі язики, у Світлани Медведєвої роман з Дмитром Патрушевим", - повідомляє російський Telegram-канал Генерал СВР.

За даними каналу, цей роман Світлани Медведєвої і Дмитра Патрушева "дуже забавляє Путіна і дуже нервує Миколу Патрушева, який категорично проти нової пасії Дмитра та вимагає від сина порвати стосунки зі Світланою Володимирівною".

Раніше Telegram-канал Генерал СВР повідомляв про те, що Медведєву зраджує дружина. Також за даними журналістів, наприкінці осені 2022 року в РФ рейтинг партії Єдина Росія просяде і з'явиться запит на нового лідера партії.

При цьому не виключений варіант оголошення проведення позачергових президентських виборів, які повинні будуть відбутися 26 березня 2023 року. Чинний президент в них участь не візьме. Однак буде підтримувати кандидатуру Дмитра Патрушева, який зараз займає посаду міністра сільського господарства РФ.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...