"Не старіє": Колишня наречена Кличко зачарувала новим фото

Хейден Панеттьєрі та Володимир Кличко зустрічалися, коли американській актрисі було 20 років. Вони розсталися через 9 років, і життя зірки серіалу "Нешвілл" пішло під схил. Точніше вона вже страждала від депресії і зловживала алкоголем, поки перебувала у відносинах з українським боксером, передають Патріоти України.

Декілька років після розлучення з коханим, який забрав у неї доньку і відвіз в Україну, Хейден Панеттьєрі вела розгульний спосіб життя, пила, приймала заборонені речовини та зустрічалася з поганими чоловіками. Після бійки з бойфрендом, вона зрозуміла, що треба щось міняти – лягла в регаб і повернула життя під контроль.

Зараз колишня наречена Кличко знову знімається та відвідує світські вечірки. Вона також почала частіше публікувати нові фото в соціальних мережах. Наприклад, новий пост актриса присвятила новорічній іграшці, яку купила у короля різдвяних подарунків Крістофера Радко.

"Цей гарний дизайн Радко був моїм найулюбленішим з дитинства. Дякую величезне, що ділитеся своєю прекрасною роботою", - підписала публікацію Хейден Панеттьєрі.

У кадрі актриса постала у себе вдома, одягнена у білу футболку та тримаючи в руках новорічну іграшку на ялинку. Вона прибрала волосся в гладку зачіску, одягла хустку і нанесла природний макіяж, щоб підкреслити свою природну красу.

"Боже, вона не старіє", "Ти така красуня! Продовжуй ту важку роботу, яку ти проробила над собою. Більшість не розуміють, як старанно ти працювала, але я розумію, і ти королева, яка заслуговує на визнання", "Дівчинка. Як чудово ти виглядаєш, не постаріла ні на день", "Хайден Панеттьєрі - найкрасивіша знаменитість на планеті, і це факт", - пишуть шанувальники.

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....