Не старіючі ветеранки гламуру: Хто з зірок старше 55 років не боїться показуватись у купальнику (фото)

Сальма Гаєк. Фото: соцмережі.

Днями голлівудська акторка Сальма Гаєк відсвяткувала 55-річчя. З нагоди свята зірка опублікувала світлину в купальнику в Instagram. Шанувальники прийшли в захват від вигляду Гаєк і засипали її компліментами. Хто ще з зірок старше від 55 років не боїться показуватись у купальнику, читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

Американська супермодель 55-річна Сінді Кроуфорд також нещодавно похизувалася стрункою фігурою, запостивши своє фото в бікіні. Зірка переконує, що гарну форму їй вдається підтримувати завдяки спорту і правильному харчуванню.

Американська акторка 63-річна Шерон Стоун активно веде сторінку в Instagram. Зірка не боїться показуватись у купальнику і запевняє, що не робила жодних пластичних операцій. Проте дотримується здорового харчування і живе в русі.

Італійська кінозірка 56-річна Моніка Белуччі викликає ажіотаж відвертими образами на світлинах для модних глянців. Акторка чудово виглядає на заздрість молодшим колегам.

Американська співачка 63-річна Мадонна і досі зводить з розуму фанів пікантними світлинами. І це ще раз доводить, що зірка у відмінній формі.

Українська співачка й скрипалька 56-річна Ассія Ахат також часто робить відверті світлини в купальнику і публікує їх в Instagram, демонструючи струнку фігуру і довгі ноги.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...