Не так вже й погано: Ніна Матвієнко розсекретила розмір пенсії та найбільшого гонорару

Народна артистка України Ніна Матвієнко в новому інтерв'ю розповіла, що отримує пенсію розміром 15 тисяч гривень. Також виконавиця розсекретила суму найбільшого гонорару, який отримувала за свій виступ, передають Патріоти України.

Ніна Матвієнко за час своєї кар'єри стала легендою української сцени. Її голос впізнають з тисяч. У розмові з дружиною Дмитра Комарова – Олександрою Кучеренко артистка зізналася, яка сума її прожиткового мінімуму.

Пенсія та гонорари Ніни Матвієнко

За словами 74-річної співачки, звання народної артистки України допомагає їй отримувати на 20 відсотків більшу пенсію. Так, щомісяця Матвієнко отримує 15 тисяч гривень пенсії. Також зірка розсекретила, що найбільший гонорар, який вона отримувала за виступ, становив 10 тисяч доларів. Це дорівнює приблизно 264 тисячам гривень.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...