"Не такий вже й колишній": Слава Камінська розбурхала мережу ніжностями з ексом (фото)

Слава Камінська 6 грудня відсвяткувала день народження дочки Лаури. Вона залишила тепле зізнання-привітання для улюбленої дівчинки, а пізніше показала, як іменинниця свідсвяткувала цей день в сімейному колі, передають Патріоти України.

Гостем дитячої вечірки став тато Лаури і колишній чоловік Слави пластичний хірург Едгар Камінський – ніжне фото з ексом артистка опублікувала в Instagram.

До слова, на дитячому святі за одним столом зібралися найближчі і рідні – співачка і колишній чоловік, їхні діти Леонард і іменинниця Лаура, мама артистки Тамара і мати пластичного хірурга – Людмила.

Турботливий тато із задоволенням кружляв улюблену доньку на руках, поки гості розташувалися за столом. Після Слава вирішила зробити пару кадрів в обіймах колишнього чоловіка, чим порадувала шанувальників.

Зірка обійняла і міцніше притиснулася до колишнього, який позує на камеру.

"Я жінка самотня. З ким хочу, з тим і обіймаюся", - підписала з гумором спільне фото з ексом Слава.

Шанувальники виявили надію на возз'єднання пари і залишили для них компліменти.

  • Не такий вже й колишній!
  • Які розумні люди, що зуміли налагодити такі відносини будучи не в стосунках
  • Найкрасивіша пара в світі!
  • Обіймайтеся частіше!
  • Так би завжди
  • Які ви класні
  • Красиві
  • А чому б і ні. Нехай поговорять

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...