"Не треба боятися бути сміливою і пробувати все нове": Мішина дала поради новій "холостячці" Огнєвіч

Українська акторка, головна героїня першого сезону "Холостячка" Ксенія Мішина дала напуття новій головній героїні романтичного реаліті Златі Огнєвіч. Зірка розповіла співачці, на що потрібно звертати увагу під час проєкту, а на що варто заплющити очі, передають Патріоти України.

Так, за словами Мішиної, Огнєвіч передусім повинна йти за своїм серцем, незважаючи ні на що. І навіть якщо стосунки з майбутнім обранцем потім не складуться, все одно потрібно діяти так, як хочеться саме тобі, розповіла в інтерв'ю акторка виданню КП в Україні.

"Не звертати уваги на негатив, який, можливо, навколо відбуватиметься. Не слухати нічиїх думок, слухати тільки себе. Не боятися бути сміливою і пробувати все нове, що подарують їй у цьому проєкті всесвіт і світ", – заявила знаменитість.

Крім того, Мішина зізнався, що найскладніше їй на реаліті "Холостячка" давалося те, що там потрібно було розкрити себе на камеру, показати себе навиворіт не як акторка, а як справжня людина. Також багато хто не вірив, що це чесний проєкт, а не чергове кіно. "Складно було протистояти тому невірству, яке панувало навколо і, напевно, панує досі. Мовляв, контракт, постановки і так далі.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...