"Не треба розповідати, нібито я маю думати тільки про онуків": 56-річна модель знялася повністю оголеною (фото)

Американська модель та актриса Павліна Порізкова різко відповіла хейтерам, які постійно критикують її через відверті фото. Жінка знялася повністю оголеною і пояснила, чому вона вважає, що це нормально. Відповідна фотографія з’явилася на її сторінці в інстаграмі paulinaporizkov, передають Патріоти України.

Допис набрав понад 87 тисяч вподобань та 20 тисяч коментарів. Багато підписників були вражені вчинком моделі й повністю її підтримали.

Чому Павліна опублікувала таку відверту фотографію

Це була відповідь на агресивний коментар від користувача інстаграму jamesorvin, який переконував, що жінка надто зациклена на своєму тілі. На його думку, потрібно зосередитися на сімейних турботах, а не на самолюбуванні.

"Ви занадто багато уваги приділяєте собі й своїй зовнішності. У вашому віці ви маєте купатися в любові до своїх дітей та внуків замість того, щоб подорожувати, позувати оголеною та поводити себе як 16-річна…", – йдеться у коментарі.

У відповідь Павліна знялася абсолютно голою. Деякі частини тіла прикриває крихітна зірочка та прямокутник. У неї розпущене волосся, макіяж smoky eyes та надзвичайно ефектний вигляд.

Павліна втомилася від постійних "нападів" від хейтерів. Їй не подобаються стереотипи, що старші жінки мають сидіти вдома і присвятити себе винятково для "домашнього вогнища".

Жінка почуває себе впевнено, красиво і не соромиться демонструвати це іншим людям. Тим паче вона робить це не заради лайків. Хоч зізнається, що приємно, коли підписники реагують на її фото.

"Мені 56 років, і я живу своїм найкращим життям. Я довго піклувалася про інших, але зараз нарешті змогла зайнятися собою… Я публікую фотографії в бікіні, тому що нарешті почуваю себе чудово. Старшим жінкам дозволена мудрість, гумор, терпіння, але не чуттєвість. Не сексуальність", – написала Павліна.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...