Не в Україні: Чоловік Руслани Писанки розповів, де та коли поховають акторку, яка була улюбленицею українців

Українську телеведучу й акторку Руслану Писанку, яка померла 19 липня, поховають у Німеччині, де вона останні місяці проходила лікування. Про це розповів чоловік зірки Ігор Ісаков, передають Патріоти України.

Він повідомив, що похорон Руслани Писанки відбудеться 2 серпня в німецькому місті Кайзерслаутерн. Попрощатися з акторкою можна буде прийти до місцевого цвинтаря.

"Прощання з Русланою відбувається біля церкви міського цвинтаря 2.08.22 о 10 годині ранку за адресою Доннерсберг Штрассе 78, Німеччина", — сказав Ігор Ісаков.

Нагадаємо, 19 липня Руслана Писанка померла у віці 56 років. Смерть сталася після перенесеної операції, яка, на її запевнення, пройшла успішно.

21 липня її чоловік повідомив, що в покійної був рак в агресивній формі. За його словами, Руслану Писанку кремують у Німеччині. "У Русі був рак, на жаль, в агресивній формі й трохи запущений. Але так, як боролася вона, я не зміг би навіть на половину. На жаль, імунітет не витримав", — сказав він.

"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...

"Їхні стосунки залишаються вкрай напруженими": Вільям і Кейт хочуть помиритися з Гаррі та Меган

середа, 8 травень 2024, 11:23

Принц Вільям і принцеса Кейт віддалилися від принца Гаррі та Меган Маркл після їхнього сенсаційного зречення 2020 року від королівських повноважень. Однак майбутні король і королева «відкриті» для примирення з герцогом і герцогинею Сассекськими. Про це...