Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото.

Разом з блогеркою Адріаною Лавою зірка знялась у мереживній білизні. Кадри виклала в Instagram.

"Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія.

Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну та купальники. Жінка ламає стереотипи про те, що моделі повинні бути обов'язково лише худими.

"Я зовсім не задоволена тим, що мене називають плюс сайз, але я пишаюся тим, що мене називають моделлю. Це і є моя професія", - заявляла вона раніше.

За своїми параметрами дівчина далека від 90-60-90, але це не заважає їй бути кумиром десятків тисяч чоловіків у всьому світі.

"Можуть напасти з кислотою": Принц Гаррі пояснив, чому боїться брати з собою дружину та дітей у Велику Британію

п’ятниця, 26 липень 2024, 21:00

39-річний герцог Сассекський Гаррі розкрив, чому його дружина Меган Маркл не прилітає на батьківщину чоловіка. Зараз вони з двома дітьми живуть у Каліфорнії, США, і лише принц інколи повертається в Велику Британію по роботі або заради важливих для Вінд...

Секрети її краси: Тіна Кароль на запит підписників вперше розповіла, чи робила корекцію своїх бездоганних персів

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:05

Українська співачка Тіна Кароль завжди вражає своєю фігурою та ідеальним зовнішнім виглядом. Проте деякі підписники вважають, що її сексуальні форми та привабливі декольте - це результат пластичних операцій зазначають Патріоти України. Тож нещодавно пі...