Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото.

Разом з блогеркою Адріаною Лавою зірка знялась у мереживній білизні. Кадри виклала в Instagram.

"Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія.

Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну та купальники. Жінка ламає стереотипи про те, що моделі повинні бути обов'язково лише худими.

"Я зовсім не задоволена тим, що мене називають плюс сайз, але я пишаюся тим, що мене називають моделлю. Це і є моя професія", - заявляла вона раніше.

За своїми параметрами дівчина далека від 90-60-90, але це не заважає їй бути кумиром десятків тисяч чоловіків у всьому світі.

Колишня дружина Ілона Маска видала секрет №1 мультимільярдера, що зробив того багатим та успішним

неділя, 30 червень 2024, 9:08

Джастін Маск, яка вісім років була одружена з Ілоном Маском, дала кілька порад, як можна стати настільки ж успішними та багатими, а також ефективно справлятися зі стресом і невдачами, здатними "зламати більшість людей", повідомляють Патріоти України з ...

"Життя продовжується": Відома українська акторка розлучилася з чоловіком після п'яти років шлюбу

неділя, 30 червень 2024, 8:45

35-річна акторка, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розлучилася зі своїм чоловіком Євгеном Третяком. Про це Анна повідомила у своєму фотоблогу. За словами акторки, ще з минулого року пара вже не разом, проте жінка довго наважувалася зізнатися у ...