"Не відчував себе чоловіком": Український секс-символ Тарас Цимбалюк назвав причину розлучення з дружиною

Секс-символ українського кіно Тарас Цимбалюк назвав причину розлучення з першою дружиною Ангеліною. Її він озвучив під час шоу "Мій секрет" з Машею Єфросиніною, передають Патріоти України.

"Ми з Ангеліною розлучилися через 1,5 року нашого сімейного життя. Бо я зрозумів, що я взагалі не нагулявся, що це не моя людина, ми поспішили", - заявив актор серіалів "Спіймати Кайдаша" та "Кріпосна".

Також знаменитість розповів, що він й не освідчувався Ангеліні. Він стверджує, що за роки першого шлюбу нічого хорошого у їхніх стосунках не було.

"Я коханням це не можу назвати. Мабуть, просто потрібна була підтримка один одному. У цій ситуації ми були жертвами після попередніх стосунків, які шукали підтримки у стосунках... Ми були абсолютно різні, я не відчував себе чоловіком, який тут голова", - заявив Цимбалюк.

За його словами, вони навесні одружилися, а вже влітку він зрозумів, що це було дарма. Про розлучення, каже Тарас, заговорив першим він. "Ангеліна каже, може, це все налагодиться, давай з цими думками поживемо окремо... Ми роз'їхалися й більше не з'їхалися", - поділився актор.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...