Не впізнати! Анна Сєдокова показала, як виглядала в 18 років до ВІА Гри, трьох дітей і слави (фото)

Співачка Анна Сєдокова показала, як виглядала в 18 років, на початку своєї кар'єри, передають Патріоти України.

Артистка показала фото з 2000 року, коли відбувся її телетріумф і перші кроки на шляху до слави. У цій кучерявій дівчинці з круглим обличчям складно впізнати розкішну діву, в яку Сєдокова перетворилася з часом. Наявність пластичних операцій (ніс, груди та ін.) артистка заперечує, посилаючись виключно на успіхи в спортивному залі.

У 2000 році, коли їй було всього 18 років, співачка разом з шоуменом Максом Неліпою стала однією з перших телеведучих ранкового розважального шоу Підйом на Новому каналі, яке на зорі його появи не раз визнавали найкращим інформаційно розважальним проєктом.

В ефір Підйом виходив з 7 до 10 ранку, так що на зйомки Сєдоковій доводилося вставати дуже рано і на маршрутці добиратися на роботу. Правда, дуже швидко на посаді ведучих Сєдокову і Неліпу змінили Юрій Горбунов і Маша Єфросиніна.

Втім, це не надто збентежило цілеспрямовану співачку - вже в 2002 році вона стала учасницею "золотого складу" жіночої поп-групи ВІА Гра разом з Вірою Брежнєвою і Надією Мейхер.

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...

"Не хоче виходити на велику сцену": Озвучено позицію Ломаченка щодо війни в Україні

четвер, 28 березень 2024, 17:30

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко притримується проукраїнських поглядів, проте не вважає за потрібне доносити їх на широку аудиторію. Боксер легкої ваги завжди був замкнутим і спілкувався лише зі своїм вузьким колом спі...