Не впізнати! Дружина Дмитра Комарова показала себе кумедну сім років тому у шапці-вушанці (фото)

Дружина ведучого "Світу навиворіт" Дмитра Комарова, журналістка та модель Олександра Кучеренко поділилася з шанувальниками архівним фото, зазначають Патріоти України.

На сторінці в Instagram знаменитість розмістила кадр, де зображена 17-річною. За словами Саші, цей кадр був зроблений, коли вона навчалася в останньому класі школи:

"Такий вигляд я мала в останньому класі школи. Тоді я мріяла переїхати до Києва, вчитися журналістиці і згодом працювати на телебаченні", - поділилася Кучеренко.

На знімку, зробленому взимку, вона зображена усміхненою, у шапці-вушанці і чорному пальті. Кучеренко сидить на лавочці у парку. Своєю архівною фотографією Олександра захотіла привернути увагу шанувальників до важливої теми:

"У своєму виборі ми відштовхувалися від можливостей, які бачили навколо, від порад друзів і прикладу батьків. З дитинства нам розповідали про професії, водили на освітні заходи, брали з собою на роботу. А по закінченню школи ми були певні: раптом що - рідні завжди підтримають і допоможуть з пошуком роботи. Підлітки, які залишають стіни інтернатної системи виховання, потрапляють у дорослий світ зовсім одні. Вони не знають, чого прагнути, ким бути і що таке "резюме". Не бачать перед собою прикладу для наслідування, перспектив розвитку та не вміють робити усвідомлений вибір. Проєкт #КорпоративнеНаставництво якраз створений для того, щоб допомогти підліткам, позбавленим батьківської уваги, зі стартом - знайти професію до душі, отримати перший досвід роботи і можливість працевлаштування", -зазначила Кучеренко.

Вона також додала, що "голосно говоритиме" про кожну компанію, яка готова взяти підлітка-сироту на стажування і стати для нього корпоративним наставником.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...