Не впізнати! Стала блондинкою: Прима-балерина Катерина Кухар здивувала шанувальників новою зачіскою (фото)

Катерина Кухар змінила імідж і стала блондинкою. Найуспішніша українська балерина похвалилася змінами у зовнішності. 40-річна народна артистка України позувала вдома, під новорічною ялинкою, передають Патріоти України.

Прима Національної опери та балету вже прикрасила традиційне новорічне дерево й показала, як воно виглядає. Катерина Кухар постала у затишному домашньому вбранні – теплому спортивному костюмі молочного кольору та шкарпетках у тон. Зірка розпустила волосся, кінчики яких були освітлені. Вона тримала книгу в руках і задумливо дивилася у вікно.

Улюблениця публіки знялася без макіяжу. Вона зробила селфі на тлі каміна та новорічної ялинки, що сяяла вогнями. Катерина сперлася на подушку і без посмішки глянула на камеру.

Дружина Олександра Стоянова також показала, як вона самостійно робить яскравий сценічний макіяж. Танцівниця продемонструвала обличчя без косметики, після чого вирівняла тон, нанесла пудру, скульптор, рум'яна та помаду. Вона наклеїла вії - погляд став виразнішим.

Колишня суддя шоу "Танці із зірками" розкрила секрети свого професійного гриму.

"Червона крапка у внутрішньому кутку ока супроводжує кожен макіяж. Головне, пам'ятайте! Гарна основа макіяжу - це якісне очищення шкіри, потім тонізація і зволоження. Після нанесення крему зачекайте 15 хвилин, а залишки промокніть сухою серветкою. Далі наносимо щільний тон. Для великих сцен можна використовувати праймери та базу під макіяж, але тільки на сцену! Вони містять силікони, які забивають шкіру. Змиваємо макіяж спочатку засобом (найкраще двофазним), а потім гелем для вмивання під ваш тип шкіри", - поділилася мама двох дітей.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...