Не все так просто: Фагот зізнався, чому у нього з дружиною немає дітей (фото)

Фагот відверто поговорив про особисте. Відомий український співак зізнався, що хоче завести ще дітей, але у них з коханою не виходить, зазначають Патріоти України.

47-річний музикант, який став новим учасником шоу "Танці з зірками" розповів, чому у нього з цивільною дружиною, 46-річною Ольгою Навроцькою, немає дітей. Разом закохані вже 12 років.

"Мені хочеться ще дітей, це прикольно. З Олею ми намагалися, але поки не сталося, тому що є банальні нюанси по жіночому здоров'ю", - зазначив Фагот. Сама ж Ольга зазначає, що вже, напевно, і не зважиться на народження дитини, оскільки вік вже зовсім не той.

"Олег дуже не проти був би, але у мене в принципі вже і вік такий, що вже це важкувато зробити і є певні ... Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє, так що я childfree, виходить", - зазначила кохана співака раніше в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

У лідера гурту ТНМК є син. Хлопчик Микита народився 10 років тому. Попри те, що колишня дівчина Михайла Анастасія була вагітна, їх відносини завершилися. Але співак визнав дитину, проводить з сином час і всіляко підтримує.

"Я був присутній на пологах, перерізав пуповину, я його побачив раніше, ніж мама. Апріорі, намагаюся підтримувати його фінансово, а як по-іншому?" - розповів Фагот про найважливіший день у своєму житті.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...