"Не всі чоловіки мають бути на фронті": Тарас Цимбалюк пояснив, чому не служить у ЗСУ після отриманої повістки

Скандальний український актор і зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк пояснив, чому не служить у Збройних Силах України, хоч отримував повістку у 2022 році. Зокрема, він заявив, що вже не звертає увагу, коли люди хейтять його щодо життя в тилу, а не боротьби на фронті, передають Патріоти України.

Єдине, що розчаровує актора, це велика кількість подібних повідомлень від людей, які "думають поверхнево". В подкасті Аліни Шаманської він пояснив, що всі чоловіки не можуть йти воювати, адже серед цивільних також є чимало роботи.

"Я на початку [повномасштабної] війни реагував неоднозначно на те, що мені писали люди, "якщо ти не в окопі, значить, ти не чоловік". В плані хейту якось я став на це все реагувати абсолютно інакше. По-перше, мене розчаровує оцей пласт людей, які пишуть оцю всю х*йню. І їх так багато... Немає сенсу на це реагувати. Ми приїжджаємо з виставою до Дніпра, де були прильоти, а люди дякують, що ми приїхали з "Кайдашевою сім'єю", вони посміялися, перезавантажились. Всі гроші, які ми заробили, віддали військовим. Це хтось має робити, але не всі розуміють", – пояснив Тарас Цимбалюк.

За словами актора, не всі чоловіки мають бути на фронті, а люди, які докоряють в соцмережах, не розуміють наслідків тотальної мобілізації. Він пояснив на власному прикладі, що в тилу люди також потрібні.

"Є люди, які дуже категоричні, поверхові. Вони вважають, що всі чоловіки в Україні повинні піти на передову. Вони не розуміють, чим це закінчиться, якщо це дійсно станеться, хоча це неможливо. Я вже мовчу про те, що немає жодної війни у світі, де служили б всі чоловіки. Це неможливо з погляду логістики, організаційних моментів, військового менеджменту і всього іншого", – сказав актор.

Однак зірка українських серіалів додав, що все ж має почуття провини, але намагається самостійно себе заспокоювати. Зокрема, він пояснив, що хоч не служить в ЗСУ, але допомагає армії благодійністю, відкриваючи збори.

"Те, що я допомагаю ЗСУ, це – обов'язок кожного. Я дуже вдячний людям, які служать у ЗСУ", – зазначив він. До слова, Тарас Цимбалюк у січні 2023 року повідомляв, що отримав повістку і проходив ВЛК. Тоді він пояснив, що стоїть у черзі, щоб вирушити на фронт, і чекає дзвінка. Однак, актор зізнавався, що боїться їхати на передову. Зірка порівняв службу з акторською справою та зазначив, що в кожній професії є свої фахівці

Бразильська модель Playboy так здивувала залицяльника на першому побаченні, що той втік із ресторану (фото)

середа, 14 серпень 2024, 23:00

Залицяльник був не готовий до того, що Вануса Фрейтас дістане зі своєї сумки. Вона розповіла, що після цього випадку стала обережнішою. 32-річна модель з обкладинки Playboy Вануса Фрейтас розповіла про романтичне побачення, яке обернулося катастрофою, ...

"Розповідаєте казки": Експродюсер Олега Винника звинуватив його в брехні про лікування від тяжкої хвороби та допомогу ЗСУ

середа, 14 серпень 2024, 19:51

Колишній продюсер Олега Винника Олександр Горбенко різко висловився про експідопічного, звинувативши його у брехні про тяжку хворобу та про мільйонну допомогу ЗСУ, передають Патріоти України. Зокрема, у своєму Facebook продюсер написав чималий пост, ви...